1. januar 2013

Premierte bilder

2014

"Benken i Bäckaviken". Antatt 24. Hønefoss

På badebrygga i Bäckaviken er det valgt ei relativt dristig plassering av nyt-solnedgang-benken.

"Halloween". Antatt 24. Hønefoss.

Liten Hulken og lita heks på veg hjem etter vellykka Halloween.


2013

"Ida". Antatt 23. Hønefoss. Antatt Bodø Nasjonal 2014.

Ida hadde fått ny paraply. Pappa hadde fått nytt 24-70 f/2.8-objektiv.
"Photographer". Uttatt til NSFF sitt landslag i FIAP 27. Projected Images Biennial, 2013. Tema: "Mennesker i arbeid". Utstilling i Ettelbruck, Luxemburg juni 2013.

Var med som bakomfotograf på en bryllupsfotografering i Drammen. Brudeparet ønsket seg bilder som var tatt inne i den nye skulpturen "Vannpaviljong" på Strømsø torg. Fantastisk mange flotte refleksjoner å forevige her, og nesten umulig å unngå forstyrrende refleksjoner.
"Småspurven". 3. plass i lokal runde av Nasjonal fotovandring i Tønsberg. Tema: "Tett på".

Fuglebilde med vidvinkel tatt på gjestehavna i Tønsberg i løpet av en ispause på fototur sammen med andre fotointeresserte.


2012

"Inn i tåka". Antatt, NSFF NM foto, høst 2012, Fritt tema. Utvalgt til NSFF årbok 2012. Del av NSFF ustilling på Nordic Light, Kristiansund 2013. Hederlig omtale på 23. Hønefoss (2013).

Bildet er tatt på stien langs kanalen ved Karljohansvern i Horten. Var ute og skulle ta noen obligatoriske bilder av kanalen da en far og tre barn kom forbi på en morgentur. De gikk nedover stien i perfekt silhuett mot det myke lyset fra tåka. Stillheten var akkurat så påfallende som bildet gir inntrykk av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar